Много ползи
едно решение

Природният газ дава неизброими ползи при битовото потребление. Все пак можем да ограничим три важни теми за всеки потребител, по които да се ориентирате и изберете правилният тип енергиен носител за вашия дом.

Комфорт, отопление
и топла вода

Комфорт, отопление и топла вода
Всеки търси топлина и уют за дома си, но на каква цена? Искате ли да имате контрол над температурата у дома, без да се съобразявате с волята на доставчика? Да имате топла вода когато поискате, без да сте зависими от профилактични или други непредвидени спирания на топлоподаването? Отговорът на вашите нужди е природният газ.
Предимства

Ефективност
и икономичност

Ефективност и икономичност
Винаги сте искали да имате ясни сметки, които отразяват точното ви потребление? Да имате сигурност във всеки момент, че плащате само за това, което сте използвали? Отговорът на вашите нужди е природният газ.
Виж повече

Екологичност

Екологичност
Ако градът, в който живеете е важен за вас и искате да се погрижите за чистия въздух и среда, природният газ е точният отговор за вашите нужди и тези за природосъобразна, градска, околна среда.
Виж повече

 • провери

  Има ли мрежа до мен

  Изберете град или адрес и проверете на картата дали до Вас достига природен газ. (да снимаме същото с българска карта).

 • прочети

  Стъпки за газификация

  Ако до Вас има изградена мрежа, Вие сте само на няколко стъпки от изобилието от гореща вода, перфектно сготвени ястия и постоянната топлина в дома през снежните зимни дни.

 • заяви

  Мобилен консултунтант

  Запознайте се с нашите мобилни консултанти и заявете посещение в удобен за вас ден и час.