ЗАЯВЛЕНИЕ

Присъединяването към газоразпределителната мрежа става, като се подаде Заявление в някой от нашите клиентски центрове./wp-content/uploads/2016/05/01.png

1

2

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ

При наличие на техническа възможност за свързване, въз основа на подаденото заявление се сключва Договор за присъединяване към газовата мрежа./wp-content/uploads/2016/05/02.png

КОМПЛЕКСЕН ДОГОВОР

Тази стъпка включва проектиране, строителство, доставка и монтаж на уреди, технически надзор и пускане в експлоатация на Вашата индивидуална газова инсталация. Овергаз предлага всички тези услуги индивидуално и с договор за комплексно обслужване. Научете повече за всяка от услугите тук./wp-content/uploads/2016/05/03.png

3

4

МОБИЛЕН КОНСУЛТАНТ

Посещението на консултант на Овергаз във Вашия дом е уникална услуга, която е безплатна и не Ви обвързва с никакви задължения.
След направена заявка ние ще се свържем с Вас и в удобно за Вас време нашият мобилен консултант ще Ви посети и предложи най-подходящото за Вашия дом решение за газова и водно-отоплителна инсталация и ще Ви покаже колко можете да спестите, ако се възползвате от услугите на Овергаз.

Направете първата стъпка и присъединете Вашия дом към модерния начин на живот.

ЗАЯВЕТЕ МОБИЛЕН КОНСУЛТАНТ/wp-content/uploads/2016/05/PicConsult.jpg

 • прочетете

  Съвети за енергийна ефективност

  Съветите за енергийна ефективност ще Ви помогнат да намалите енергийните загуби в дома. Така ще спестите от сметката за газ и ще имате по-голям контрол върху разхода на енергия.

 • проверете

  Цена на природния газ

  Домакинствата, избрали синьото гориво за отопление, готвене и топла вода си осигуряват сигурен енергоизточник и спестявания в дългосрочен план.

 • прегледайте

  Битови газови уреди

  img uredi

  В България се предлагат газови уреди от различни типове и марки. Нашата цел е в достъпна форма да Ви дадем необходимата информация, която ще Ви позволи да направите правилния избор за Вашия дом.